Archieven: Medewerkers

Medewerkers post type

int(15320)
string(191) "Bij CONO is de betrokkenheid van collega’s bij het product heel groot. Mocht zich een probleem voordoen dan zet iedereen een tandje bij totdat het is opgelost. Dit doen we echt met elkaar. "

Tyron, Medewerker Expeditie

21 augustus 2023
Bij CONO is de betrokkenheid van collega’s bij het product heel groot. Mocht zich een probleem voordoen dan zet iedereen een tandje bij totdat het is opgelost. Dit doen we echt met elkaar.
Lees meer
int(15315)
string(222) "Ik vind het heel interessant om voor een coöperatie te werken. Het is een eenvoudig model: een vereniging met een bedrijf. Geen aandeelhouders die ver van je bed staan, maar de winst gaat naar de leden. Onze eigen boeren."

Mark, Manager Coöperatiezaken en Melkveehouderij

21 augustus 2023
Ik vind het heel interessant om voor een coöperatie te werken. Het is een eenvoudig model: een vereniging met een bedrijf. Geen aandeelhouders die ver van je bed staan, maar de winst gaat naar de leden. Onze eigen boeren.
Lees meer
int(15309)
string(191) "‘Open deuren en lage drempels’, zeg ik altijd. Men staat altijd open voor goede ideeën. Iedereen draagt bij aan ons kwalitatief hoogstaande, oer-Hollandse product. Onze Beemster kaas.”"

Lotte, National Accountmanager Retail

21 augustus 2023
‘Open deuren en lage drempels’, zeg ik altijd. Men staat altijd open voor goede ideeën. Iedereen draagt bij aan ons kwalitatief hoogstaande, oer-Hollandse product. Onze Beemster kaas.”
Lees meer
int(197)
string(126) "Ik vind het leuk dat ik me kan ontwikkelen. Dat ik de ruimte en veel verantwoordelijkheid krijg om mijn ideeën uit te voeren."

Lieke, Technoloog

30 juni 2021
Ik vind het leuk dat ik me kan ontwikkelen. Dat ik de ruimte en veel verantwoordelijkheid krijg om mijn ideeën uit te voeren.
Lees meer
int(195)
string(142) "CONO is voor mij het perfecte bedrijf om voor te werken. Ik krijg volop kansen om me te ontwikkelen. Dat is fijn want ik houd van uitdagingen!"

René, Chef Kaaspakhuis

30 juni 2021
CONO is voor mij het perfecte bedrijf om voor te werken. Ik krijg volop kansen om me te ontwikkelen. Dat is fijn want ik houd van uitdagingen!
Lees meer
int(193)
string(117) "De mensen die bij CONO werken zijn heel open, zeggen waar het op staat. Iedereen steekt hier de handen uit de mouwen."