Lieke, Technoloog

“Ik vind het leuk dat ik me als starter zo kan ontwikkelen. Dat ik de ruimte en veel verantwoordelijkheid krijg om mijn ideeën uit te voeren.”

“Ik vind het leuk dat ik me kan ontwikkelen. Dat ik de ruimte en veel verantwoordelijkheid krijg om mijn ideeën uit te voeren.”

 

Bij CONO krijg je de ruimte om je te ontwikkelen

‘Ik zorg ervoor dat de kwaliteit van de kaas goed is en dat de kaas de juiste samenstelling heeft (vocht, vet, zout). Wij laten de kaas daarvoor onderzoeken en als het nodig is, sturen we bij. Melk is niet het hele jaar hetzelfde want er zijn een heleboel variabelen in het kaasproces. Het verse gras dat CONO-koeien eten heeft hier bijvoorbeeld een belangrijke invloed op.

Elke week keuren we met twaalf collega’s van verschillende afdelingen tien kazen. Ik bepaal van te voren welke kazen we keuren, leg ze klaar, boor ze en deel ze uit. Dan volgt er een discussie over wat we ervan vinden en documenteer ik de resultaten.’

Ik vind het leuk dat ik me zo kan ontwikkelen. Dat ik de ruimte en veel verantwoordelijkheid krijg om mijn ideeën uit te voeren. Als de directeur er is, loopt hij ’s morgens een rondje en vraagt iedereen hoe het gaat. Dat is bijzonder. Hij vraagt ook altijd naar de voortgang van een groot project waar ik mee bezig ben.

Hoewel ik mijn kaas altijd hier in de Beemster koop, loop ik altijd langs het kaasschap in een winkel. Dan kijk ik hoe onze kaas en die van de concurrent er bij ligt. Dat kan ik niet laten.’

Arbeidsmarktcommunicatie Terug