Onze kaas bij kaasspeciaalzaken en markten

Op duurzame wijze gemaakt naar unieke CONO-recepten, met passie voor mens, dier en milieu. is Onze CONO kaas is te koop bij kaasspeciaalzaken en op de markten. Vers gesneden van het mes en met elk een uitgesproken smaak en samenstelling. Een greep uit de merken van CONO zijn Stompetoren, Roodbonter, Beemster van ’t mes, Weydeland en Huizer Kaas-Gilde. Vraag ernaar bij uw kaasspeciaalzaak of lokale markt.

Stompetoren

Stompetoren kaas is genoemd naar het Noord-Hollandse plaatsje Stompetoren waar vroeger een kaasmakerij stond. Kwaliteit en smaak zijn gecombineerd tot een product met karakter. De ambachtelijke volle smaak van de kaas ontwikkelt zich in misschien wel het duurzaamste pakhuis van Nederland. De unieke omstandigheden tijdens de rijping, zorgen voor een maximale smaak en smedigheid. Een kaas voor fijnproevers! Stompetoren is te koop in de kaasspeciaalzaak.

Beemster van 't Mes

Een Beemster kaas, die u alleen bij de echte kaasspecialist koopt. Deze Beemster van ‘t mes is extra groot en dat betekent extra lekker. Een grotere kaas rijpt immers langzamer en ontwikkelt zo zijn extra rijke en volle smaak. De naam zegt het al: altijd vers gesneden van het mes. Daardoor blijft de pure smaak van de kaas bewaard. Noem het eigenwijs of smedig, uniek is het in elk geval.

Roodbonter

Hoe bont kun je het maken? Volgens boer Evert niet bont genoeg. Hij is namelijk dol op zijn Roodbonter koeien en op de extra romige en smaakvolle melk die zijn ‘meiden’ hem geven. Daardoor maken de kaasmakers van CONO er de lekkerste kaas van. Door kaaskenners wordt deze nieuwe kaas dan ook echt enthousiast ontvangen. Roodbonter is te koop in de kaasspeciaalzaak.

Weydeland

Weydeland kaas is een Noord-Hollandse premiumkaas met een bijzondere smaak en een rijke historie. De verse melk van onze Hollandse koeien vormt de basis voor de onovertroffen smeuïgheid en haar uitzonderlijk fijne smaak, door de authentieke kaasbereiding en het geheim van natuurlijke kaasrijping. Romig, rijk en met een eigenheid waar smaakkenners blij van worden. Weydeland is te koop in de kaasspeciaalzaak.

Schermermolens

Schermermolens is een bijzondere kaas, omdat er minder zout in zit. Deze kaas wordt 4 tot 6 weken gerijpt, heeft een hele pure en frisse smaak en is bijzonder romig. Schermermolens is genoemd naar de molens die op een rij in de Noord-Hollandse Schermerpolder staan. Schermermolens is te koop in de kaasspeciaalzaak.

Wapen van Noord-Holland

Het subtiele samenspel van het malse gras dat de melkkoeien eten in de Noord-Hollandse polder en de bereiding van de kaas naar een aloud recept resulteert in een kaas met een heerlijke smaak en een aangenaam mondgevoel. Dat smaakt naar meer! Exclusief in België verkrijgbaar.

Oudendijk

Oudendijk kaas overweldigt je met z’n verpletterend lekkere smaak. Het overheerlijke aroma van Oudendijk is het resultaat van een eeuwenoude traditie: de authentieke en ambachtelijke rijping op houten planken, bereid met veel geduld, liefde en met de allerbeste melk uit Noord-Holland. Oudendijk kaas, daar geniet je met plezier van! Verkrijgbaar in België.