Onze kaas

“Wij willen onze klanten en de consument verrassen met smaakvolle en eerlijke producten. Daarom maken we van de hoge kwaliteit melk de lekkerste kaas, evenals ingrediënten voor de voedingsindustrie. Dit doen we op onze duurzame, ambachtelijke wijze naar unieke CONO-recepten”

- Jerry Griep, Algemeen Directeur

Onze kazen

Kwaliteit staat boven alles. Onze koeien grazen zoveel mogelijk buiten en van deze duurzame weidemelk maken we op de traditionele manier kaas. Als enige grote kaasmaker van Nederland roeren wij de wrongel nog met de hand. Dat klinkt heel ouderwets en dat is het ook. Maar sommige dingen zijn niet voor niks al meer dan 120 jaar hetzelfde gebleven. Die zijn namelijk gewoon heel erg goed. En dat proef je terug in al onze ambachtelijk gemaakte kazen.

CONO ingrediënten

CONO levert hoogwaardige ingrediënten voor verschillende toepassingen in de voedingsindustrie. Producenten zoals Unilever maken daar graag gebruik van.

Kaaswinkel

In Westbeemster, bij onze kaasmakerij, staat onze eigen CONO Kaaswinkel. De CONO kaaswinkel heeft een ruim assortiment aan CONO kazen en is daarnaast uitgebreid, onder andere met koffie, thee, wijn en diverse zuivelproducten, deels van onze eigen veehouders!

Openingstijden & adres

Maandag t/m zaterdag: 8:00 uur – 16:00 uur
Zondag: gesloten

CONO Kaasmakers
Rijperweg 20
1464 MB Westbeemster

Webshop

Ben je op zoek naar een heerlijk kaaspakket of laat je je kaas liever thuis bezorgen? Via onze webshop kun je verschillende cadeaupakketten, kaas en accessoires bestellen.

Proef CONO

Proef, ontdek CONO Kaas. Niet alleen in de winkel maar ook bij jou in de buurt en online. Lees snel verder hoe je CONO kunt beleven.