Proef CONO

Proef, ontdek CONO Kaas. Niet alleen in de winkel maar ook bij jou in de buurt en online. Onze CONO kaas is ook te koop bij de kaasspeciaalzaken en op de markt.

CONO Kaaswinkel

In Westbeemster, bij onze kaasmakerij, staat onze eigen CONO Kaaswinkel.
De CONO kaaswinkel heeft een ruim assortiment aan CONO kazen en is daarnaast uitgebreid, onder andere met koffie, thee, wijn en diverse zuivelproducten, deels van onze eigen boeren!

Om veilig te kunnen winkelen hebben wij een protocol ‘Veilig Winkelen bij CONO‘ opgesteld. Bekijk deze voordat u naar onze winkel komt.

Openingstijden & adres

Maandag t/m zaterdag: 8:00 uur – 16:00 uur
Zondag: gesloten

CONO Kaasmakers
Rijperweg 20
1464 MB Westbeemster

Online bestellen

Jouw favoriete stukje Beemster kaas bestel je vanaf nu ook online! Ben je op zoek naar een heerlijk kaaspakket of laat je je kaas liever thuis bezorgen? Via onze webshop kun je verschillende cadeaupakketten, kaas en accessoires bestellen.

Beemster Boerderijwinkels

Steeds meer melkveehouders runnen op hun erf een eigen winkel. De leden van CONO verkopen hier diverse varianten Beemster kaas en daarnaast allerlei soorten lokale producten zoals melk, eieren, zelfgemaakte vla, verse vruchtensappen, groenten en honing.

Deze winkels zijn te vinden in Noord-Holland, Friesland, Overijssel en Zuid-Holland. Naast Beemster boerderijwinkels zijn er ook een aantal Beemster verkooppunten. Hier kun je ook terecht voor een heerlijk stukje Beemster kaas. Lees verder voor meer informatie en de locaties.

Beemster Experience

CONO Kaasmakers onderzoekt de mogelijkheden voor het bouwen van een Beemster Experience in het oude gebouw van kaasmakerij ‘De Tijd’. Met meer dan 100 jaar historie in de Beemsterpolder, van duurzame melkveehouders tot onze ambachtelijke manier van kaasmaken, hebben wij vele inspirerende en echte verhalen voor een unieke Beemster Experience!