Onze merken

CONO Kaasmakers maakt verschillende kaasmerken die in veel landen in de wereld te koop zijn. Niet alleen consumentenmerken, maar ook ingrediënten voor onze industriële klanten en voor de foodservice en food-professionals. Al onze kazen worden gemaakt van 100% GMO-vrije weidemelk. Daarnaast zijn bijna alle kazen voor de Nederlandse en Belgische markt vegetarisch.

Onze kazen krijgen de tijd om smaak en ‘smedigheid’ te ontwikkelen. De kazen worden tot 26 maanden gerijpt en daarna gekeurd door onze kaasmeesters.

Beemster kaas

Deze kaas is een ode aan onze herkomst; de Beemster polder en haar melkveehouders en koeien.
Van het verse gras, de beste melk tot de bereiding van de kaas. Alles draait om de smaak. In de eerste plaats omdat we de lekkerste kaas willen maken. Altijd van melk van Noord-Hollandse koeien die meer dan 120 dagen per jaar, 6 uur per dag buiten lopen.

Beemster heeft een hele familie aan kazen, elke kaas heeft een uitgesproken smaak en toch delen ze dat ‘smedige’ mondgevoel.

Beemster kaas is te koop in de supermarkt, de boerderijwinkel en online.

Internationaal assortiment

CONO Kaasmakers is vertegenwoordigd in 45 landen waaronder België, Duitsland, en Scandinavië tot Chili en van Spanje tot Australië. We hebben verschillende soorten verpakkingen geschikt voor de kaasspeciaalzaak, de retail en de foodservice. Onze internationaal prijswinnende kazen veroveren langzaam de harten van de kaasliefhebbers wereldwijd en worden met  geroemd om hun smaak en hun smedigheid.

Foodservice assortiment

Ontmoeten, genieten, samen delen en beleven: de wereld van foodservice heeft een prachtige dynamiek. Wij doen ons uiterste best om telkens weer die stap extra te zetten, om u te inspireren en uw gasten te verleiden met oorspronkelijke smaken en pure ingrediënten. Ons foodservice assortiment is speciaal voor de Horeca, groothandels en (travel)catering.

Amsterdam Cheese Company

Sinds 2019 is CONO Kaasmakers eigenaar van Amsterdam Cheese Company.

De Amsterdam Cheese Company bestaat uit vijf kaasspecialiteitenwinkels in hartje Amsterdam. Bij Amsterdam Cheese Company willen we de internationale bezoeker de echte Holland beleving geven. Wij zijn echte Hollandse kaaskoppen die onze passie voor het beste product van ons land willen delen!

't Kaas Lokaal

’t Kaas Lokaal is een merk van CONO Kaasmakers.

Bij ’t Kaas Lokaal staan smaak, kwaliteit en duurzaamheid centraal. We ontvangen je graag in onze winkel in Delft, waar lokaal en ambacht samenkomen. Met een ruim assortiment van de lekkerste kaas en overheerlijke lokale producten. Proef het vooral ook zelf!