Werken bij
CONO kaasmakers

‘”Werken bij CONO Kaasmakers betekent een fijne werkplek, midden in de Beemster. Met volop mogelijkheden om je duurzaam te ontwikkelen en ruimte om je ideeën uit te voeren. Samen met je collega’s maak en vermarkt je de lekkerste kaas voor smaakmakende merken in de foodindustrie. Werk jij met ons mee om toonaangevend te blijven?” Bekijk onze openstaande vacatures.

Vacatures

 • Sales Manager

  CONO Kaasmakers (bekend van o.a Beemster) zoekt een strategische sterke Sales Manager die als bevlogen people manager heldere keuzes maakt en een frisse impuls aan het zeskoppige salesteam geeft. Jij voedt jezelf met actuele cijfers, trends en insights en hierdoor creëer je een onderbouwd verhaal voor verdere groei….

  Westbeemster
  40
  Bekijk vacature
 • National Accountmanager Retail

  Jouw uitdaging is een sterke bijdrage leveren aan het maximaliseren van onze marktpositie en het planmatig uitbouwen van onze positie in het retailkanaal. Als National Accountmanger Retail ben je verantwoordelijk voor grote landelijke retail spelers. Vragen die je je dagelijks gaat afvragen zijn; Hoe creëer je kanse…

  Westbeemster
  32-40
  Bekijk vacature
 • Allround Onderhouds-/Storingsmonteur

  Binnen de Technische dienst ben jij (mede)verantwoordelijk voor het optimaliseren en onderhouden van de bestaande installaties en het totale machinepark. Je werkt met een grote technische diversiteit aan technieken zoals elektrotechniek, werktuigbouwkunde, pneumatiek en hydrauliek en warmte- en koude-technieken / -s…

  Westbeemster
  36
  Bekijk vacature
 • Eerste Laborant

  Voor ons service gerichte laboratorium zoeken wij een Eerste Laborant(e) voor de uitvoering van chemische en microbiologische analyses. In deze afwisselende functie ben je ook verantwoordelijk voor de monstername door het gehele bedrijf en het signaleren en rapporteren van afwijkingen. Het informeren van de producti…

  Westbeemster
  24 - 40 uur
  Bekijk vacature
 • Operator Kaasmakerij / Kaasmaker

  Als Kaasmaker / Operator Kaasmakerij ben je verantwoordelijk voor het bereiden en bewerken van kaaswrongel en het afvullen en transport van kaasvaten. Je draagt zorg voor de reststromen en bijproducten waarbij deze worden bewerkt, opgeslagen en afgeleverd. Je levert een grote bijdrage aan de smaak en kwaliteit van d…

  Westbeemster
  36
  Bekijk vacature
 • Winkelmedewerker Amsterdam Cheese Company

  Kunnen wij je wakker maken voor een heerlijk Nederlands kaasje, werk je graag in een internationale omgeving dicht bij huis en zeggen onze klanten nadat ze jouw gezien hebben dat je er echt “kaas” van gegeten hebt… Dan ben jij waarschijnlijk de winkelmedewerker die wij zoeken bij de Amsterdam Cheese Company!

  Amsterdam
  32-40
  Bekijk vacature
 • Open sollicitatie

  Wij zijn regelmatig op zoek naar nieuwe collega’s en horen daarom graag van je.  Uit pure interesse in CONO of omdat je ervaring hebt in één van de onderstaande specifieke vakgebieden:

  CONO Kaasmakers
  Bekijk vacature

Leuke vacature gezien?

Interesse in een van de bovenstaande vacature? In de vacature tekst vind je onderaan de knop ‘Solliciteer direct’. Je komt dan terecht in het sollicitatieformulier, waar je een aantal gegevens invult en je cv kunt uploaden. Hieronder lees je de stappen in het sollicitatieproces bij CONO Kaasmakers.

 

“Als je van techniek houdt, is de kaasmakerij een uitgelezen locatie”. In een kleine coöperatie zoals bij CONO heb je de ruimte om jezelf te ontwikkelen. Samen zetten we elke dag een stapje extra, om de lekkerste kaas te blijven maken.

Lieke, Technoloog

Ik vind het leuk dat ik me kan ontwikkelen. Dat ik de ruimte en veel verantwoordelijkheid krijg om mijn ideeën uit te voeren.

Lees meer

René, Chef Kaaspakhuis

CONO is voor mij het perfecte bedrijf om voor te werken. Ik krijg volop kansen om me te ontwikkelen. Dat is fijn want ik houd van uitdagingen!

Lees meer

Bij CONO werk je samen met 200 collega’s in de eerste klimaatneutrale kaasmakerij van Nederland. Daar zijn we trots op! Je komt te werken op een geweldige werkplek dichtbij waar het om draait: koeien en kaas. We maken al 120 jaar de lekkerste kaas op ambachtelijke wijze. We koesteren onze tradities, maar snappen dat technologie en verduurzaming de toekomst zijn. Bij CONO varen we onze eigen koers en doen we de dingen vaak net even anders. Zo creëren we een gezonde en inspirerende werkplek. Je vindt ons op maar 20 minuten rijden van Amsterdam.