Werken bij
CONO kaasmakers

‘”Werken bij CONO Kaasmakers betekent een fijne werkplek, midden in de Beemster. Met volop mogelijkheden om je duurzaam te ontwikkelen en ruimte om je ideeën uit te voeren. Samen met je collega’s maak en vermarkt je de lekkerste kaas voor smaakmakende merken in de foodindustrie. Werk jij met ons mee om toonaangevend te blijven?”

-Kee van Doorn, HR Manager

Vacatures

  • Open sollicitatie

    Passie voor kaas is niet gebonden aan achtergrond. Als jij je herkent in wat wij belangrijk vinden: betrokkenheid bij je collega’s en ons bedrijf, dierenwelzijn en duurzaamheid, dan nodigen we je uit om te solliciteren op de vacatures bij CONO.

    Beemster
    8-40 uur
    Bekijk vacature

Bij CONO werk je samen met 200 collega’s in de eerste klimaatneutrale kaasmakerij van Nederland. Daar zijn we trots op! Je komt te werken op een geweldige werkplek dichtbij waar het om draait: koeien en kaas. We maken al 120 jaar de lekkerste kaas op ambachtelijke wijze. We koesteren onze tradities, maar snappen dat technologie en verduurzaming de toekomst zijn.

Bij CONO varen we onze eigen koers en doen we de dingen vaak net even anders. Zo creëren we een gezonde en inspirerende werkplek. Je vindt ons op maar 20 minuten rijden van Amsterdam.

Lieke, Technoloog

“Ik vind het leuk dat ik me kan ontwikkelen. Dat ik de ruimte en veel verantwoordelijkheid krijg om mijn ideeën uit te voeren.”   Bij CONO krijg je de ruimte om je te ontwikkelen ‘Ik…

Lees meer

René, Chef Kaaspakhuis

“CONO is voor mij het perfecte bedrijf om voor te werken. Ik krijg volop kansen om me te ontwikkelen. Dat is fijn want ik houd van uitdagingen!”   Kwaliteit staat bij CONO op nummer 1…

Lees meer