Vacatures

“Werken bij CONO Kaasmakers betekent een fijne werkplek, midden in de Beemster. Met volop mogelijkheden om je duurzaam te ontwikkelen en ruimte om je ideeën uit te voeren. Samen met je collega’s maak en vermarkt je de lekkerste kaas voor smaakmakende merken in de foodindustrie.”

Werk jij met ons mee om toonaangevend te blijven? Bekijk onze openstaande vacatures.

Vacatures

 • Assistent Manager Productie (dagdienst 36-40 uur pw)

  Als Assistent Manager Productie is jouw primaire doel de Manager Productie te ondersteunen in zowel inhoudelijke, voorbereidende als uitvoerende werkzaamheden. Deze werkzaamheden hebben allen betrekking op het realiseren, optimaliseren en coördineren van de kaasproductie, de melk-, wei- en roomverwerking en het verp…

  Westbeemster
  40
  Bekijk vacature
 • Junior Financieel Medewerker (32-40 uur p/w)

  Gek op cijfers, opzoek naar een leuke uitdaging met een financieel tintje en administratief sterk? Daarnaast werk je ook graag in een informele werkomgeving waar jij als pietje-precies graag de financieel administratieve werkzaamheden uitvoert? Lees dan verder, want wij zoeken een junior financieel medewerker die zi…

  Westbeemster
  32-40
  Bekijk vacature
 • Communicatie Adviseur Corporate en Duurzaamheid (24 uur)

  Wil jij een cruciale rol spelen in het succes van de organisatie CONO en haar smaakvolle kaasmerken? Ben jij een communicatiewonder met enige ervaring op corporate communicatie en een passie voor duurzaamheid? Lees dan verder, want wij hebben de perfecte uitdaging voor jou!

  Westbeemster
  24
  Bekijk vacature
 • Allround Onderhouds-/Storingsmonteur

  Binnen de Technische dienst ben jij (mede)verantwoordelijk voor het optimaliseren en onderhouden van de bestaande installaties en het totale machinepark. Je werkt met een grote technische diversiteit aan technieken zoals elektrotechniek, werktuigbouwkunde, pneumatiek en hydrauliek en warmte- en koude-technieken / -s…

  Westbeemster
  36
  Bekijk vacature
 • Accountmanager Retail

  Als Accountmanager Retail weet jij als geen ander hoe je klanten aan je moet binden en speel je naadloos in op de behoeftes van de klant. Jij weet (potentiële) klanten alles te vertellen over CONO Kaasmakers.

  CONO Kaasmakers
  40
  Bekijk vacature
 • Open sollicitatie

  Je weet het al lang. Met een beetje ambitie kun je overal aan de slag. Maar waar vind je nu de lekkerste baan van Nederland? Die baan waarin je elke dag trots kunt zijn op wat je doet en wat je maakt. Die baan vind je in de Beemster.

  CONO Kaasmakers
  Bekijk vacature

Leuke vacature gezien?

Interesse in een van de bovenstaande vacatures? In de vacature tekst vind je onderaan de knop ‘Solliciteer direct’. Je komt dan terecht in het sollicitatieformulier, waar je een aantal gegevens invult en je cv kunt uploaden.

Staat er geen vacature in jouw vakgebied open? Stuur dan een open sollicitatie!
Hieronder lees je de stappen in het sollicitatieproces bij CONO Kaasmakers.