CONO Kaasmakers
Werken bij
CONO kaasmakers

‘”Werken bij CONO Kaasmakers betekent een fijne werkplek, midden in de Beemster. Met volop mogelijkheden om je duurzaam te ontwikkelen en ruimte om je ideeën uit te voeren. Samen met je collega’s maak en vermarkt je de lekkerste kaas voor smaakmakende merken in de foodindustrie. Werk jij met ons mee om toonaangevend te blijven?”

-Kee van Doorn, HR Manager

Vacatures

 • (jr) Brandmanager Beemster kaas

  De uitdaging voor de (Jr) Brandmanager Beemster kaas is om de bekendheid van Beemster kaas samen met de Brand Lead Beemster verder uit te bouwen en nieuwe concepten in de markt zetten.

  Beemster
  36-40
  Bekijk vacature
 • National Accountmanager Retail

  Jouw uitdaging is een sterke bijdrage leveren aan het maximaliseren van onze marktpositie en het planmatig uitbouwen van onze positie in het retailkanaal. Als National Accountmanager Retail ben je verantwoordelijk voor grote landelijke retail spelers.

  Beemster
  40 uur
  Bekijk vacature
 • HR Medewerker

  Samen met je HR collega’s (een HR Manager en een HR Adviseur) ben je verantwoordelijk voor het reilen en zeilen op onze HR-afdeling. Je hebt veel direct contact met al je collega’s en je fungeert als aanspreekpunt voor allerlei HR-vraagstukken voor zowel medewerkers als leidinggevenden.

  Beemster
  32-40
  Bekijk vacature
 • Open sollicitatie

  Passie voor kaas is niet gebonden aan achtergrond. Als jij je herkent in wat wij belangrijk vinden: betrokkenheid bij je collega’s en ons bedrijf, dierenwelzijn en duurzaamheid, dan nodigen we je uit om te solliciteren op de vacatures bij CONO.

  Beemster
  8-40 uur
  Bekijk vacature

Bij CONO werk je samen met 200 collega’s in de eerste klimaatneutrale kaasmakerij van Nederland. Daar zijn we trots op! Je komt te werken op een geweldige werkplek dichtbij waar het om draait: koeien en kaas. We maken al 120 jaar de lekkerste kaas op ambachtelijke wijze. We koesteren onze tradities, maar snappen dat technologie en verduurzaming de toekomst zijn.

Bij CONO varen we onze eigen koers en doen we de dingen vaak net even anders. Zo creëren we een gezonde en inspirerende werkplek. Je vindt ons op maar 20 minuten rijden van Amsterdam.

Lieke, junior technoloog

“Ik vind het leuk dat ik me als starter zo kan ontwikkelen. Dat ik de ruimte en veel verantwoordelijkheid krijg om mijn ideeën uit te voeren.”   Bij CONO krijg je de ruimte om je…

Lees meer

René, Chef Kaaspakhuis

“CONO is voor mij het perfecte bedrijf om voor te werken. Ik krijg volop kansen om me te ontwikkelen. Dat is fijn want ik houd van uitdagingen!”   Kwaliteit staat bij CONO op nummer 1…

Lees meer