René, Chef Kaaspakhuis
“CONO is voor mij het perfecte bedrijf om voor te werken. Ik krijg volop kansen om me te ontwikkelen. Dat is fijn want ik houd van uitdagingen!”

 

Kwaliteit staat bij CONO op nummer 1

‘Ik ben 30 jaar geleden in het pakhuis begonnen met het plakken van etiketten op de kazen. In de jaren daarna heb ik veel verschillende dingen gedaan want ik houd van afwisseling en van hard werken. Als er iets nieuws op mijn pad komt, ga ik er voor 110% tegenaan. Toen ik gevraagd werd om teamleider van een verbeterteam te worden, vond ik dat een eer. Elke dag gaan er zo’n 10.000 kazen bij ons de deur uit, dat komt neer op 600.000 kg per week.
Met het verbeterteam kijken we naar onze processen en blijven die continue verbeteren. Dat doen we onder de noemer TOPP: Teamwork, overleg, prestatie en plezier. Dit zorgt voor rust op de werkvloer, zo min mogelijk ‘waste’ en de beste kwaliteit van onze kaas. ‘CONO is voor mij het perfecte bedrijf om voor te werken. Ik krijg volop kansen om me te ontwikkelen, ook na 30 jaar. Dat is fijn want ik houd van uitdagingen.
Er heerst een goede werksfeer bij CONO. Collega’s zijn zeer betrokken en lange dienstverbanden zijn geen uitzondering.’

 

Arbeidsmarktcommunicatie Terug