Werken bij
CONO Kaasmakers

Waar vind je nu de lekkerste baan van Nederland? Die baan waarin je elke dag trots kunt zijn op wat je doet en wat je maakt. Die baan vind je in de Beemster.

Bij CONO Kaasmakers ben je meer dan welkom. Om samen met ons de allerlekkerste kaas van het land te maken en daar de wereld van te laten genieten. Dus ben jij toe aan een uitdaging die smaakt naar meer? Bekijk snel de openstaande vacatures en gun je carrière een stukje CONO.

Alvast kennismaken met toekomstige collega's

Tyron, Medewerker Expeditie

Bij CONO is de betrokkenheid van collega’s bij het product heel groot. Mocht zich een probleem voordoen dan zet iedereen een tandje bij totdat het is opgelost. Dit doen we echt met elkaar.

Lees meer

Lotte, National Accountmanager Retail

‘Open deuren en lage drempels’, zeg ik altijd. Men staat altijd open voor goede ideeën. Iedereen draagt bij aan ons kwalitatief hoogstaande, oer-Hollandse product. Onze Beemster kaas.”

Lees meer

“Bij CONO kom je te werken op een geweldige werkplek in de Beemster polder dichtbij waar het om draait: koeien en kaas. Je kent ons van het merk Beemster® kaas. We maken al meer dan 120 jaar de lekkerste kaas op ambachtelijke wijze. Dit doen we samen met 200 bevlogen en betrokken collega’s. We koesteren onze tradities, maar weten dat technologie en verduurzaming de toekomst zijn. Daarom passen we in onze klimaatneutrale kaasmakerij de meest moderne technieken toe. Bij CONO varen we onze eigen koers en doen we de dingen vaak net even anders. Zo creëren we een gezonde en inspirerende werkplek. Je vindt ons op maar 20 minuten rijden van Amsterdam.”

Wat is het nieuws bij CONO Kaasmakers

int(34463)
string(202) "Jef van de Vegte (57) uit Blaricum werkt sinds twee jaar bij CONO Kaasmakers. Na een carrière in de broodjesbranche koos hij bewust voor een nieuwe uitdaging: de wereld van kaas. ‘Ik kende CONO al..."

#IkbenCONO met Jef van de Vegte

8 oktober 2025
Jef van de Vegte (57) uit Blaricum werkt sinds twee jaar bij CONO Kaasmakers. Na een carrière in de broodjesbranche koos hij bewust voor een nieuwe uitdaging: de wereld van kaas. ‘Ik kende CONO al...
Lees meer
int(34445)
string(253) "Vanaf deze week zet CONO Kaasmakers een volgende stap in de verduurzaming van haar verpakkingen en logistiek, aansluitend op de ambitie ‘positief voor toekomstige generaties’. Al eerder verduurzaamde de kleine boerencoöperatie in de Beemster het..."
int(34411)
string(210) "In de uitgestrekte Zeevangpolder bij Warder runt Amber Laan (28) met passie en visie het melkveebedrijf van haar familie. Als derde generatie bouwt zij voort op een rijke traditie, met oog voor de koeien, de..."

Op bezoek bij Amber Laan

19 september 2025
In de uitgestrekte Zeevangpolder bij Warder runt Amber Laan (28) met passie en visie het melkveebedrijf van haar familie. Als derde generatie bouwt zij voort op een rijke traditie, met oog voor de koeien, de...
Lees meer
int(34463)
string(202) "Jef van de Vegte (57) uit Blaricum werkt sinds twee jaar bij CONO Kaasmakers. Na een carrière in de broodjesbranche koos hij bewust voor een nieuwe uitdaging: de wereld van kaas. ‘Ik kende CONO al..."

#IkbenCONO met Jef van de Vegte

8 oktober 2025
Jef van de Vegte (57) uit Blaricum werkt sinds twee jaar bij CONO Kaasmakers. Na een carrière in de broodjesbranche koos hij bewust voor een nieuwe uitdaging: de wereld van kaas. ‘Ik kende CONO al...
Lees meer
int(34445)
string(253) "Vanaf deze week zet CONO Kaasmakers een volgende stap in de verduurzaming van haar verpakkingen en logistiek, aansluitend op de ambitie ‘positief voor toekomstige generaties’. Al eerder verduurzaamde de kleine boerencoöperatie in de Beemster het..."
int(34411)
string(210) "In de uitgestrekte Zeevangpolder bij Warder runt Amber Laan (28) met passie en visie het melkveebedrijf van haar familie. Als derde generatie bouwt zij voort op een rijke traditie, met oog voor de koeien, de..."

Op bezoek bij Amber Laan

19 september 2025
In de uitgestrekte Zeevangpolder bij Warder runt Amber Laan (28) met passie en visie het melkveebedrijf van haar familie. Als derde generatie bouwt zij voort op een rijke traditie, met oog voor de koeien, de...
Lees meer