Waar vind je nu de lekkerste baan van Nederland? Die baan waarin je elke dag trots kunt zijn op wat je doet en wat je maakt. Die baan vind je in de Beemster.
Bij CONO Kaasmakers ben je meer dan welkom. Om samen met ons de allerlekkerste kaas van het land te maken en daar de wereld van te laten genieten. Dus ben jij toe aan een uitdaging die smaakt naar meer? Bekijk snel de openstaande vacatures en gun je carrière een stukje CONO.
Alvast kennismaken met toekomstige collega's
Tyron, Medewerker Expeditie
Bij CONO is de betrokkenheid van collega’s bij het product heel groot. Mocht zich een probleem voordoen dan zet iedereen een tandje bij totdat het is opgelost. Dit doen we echt met elkaar.
Lees meer
Mark, Manager Coöperatiezaken en Melkveehouderij
Ik vind het heel interessant om voor een coöperatie te werken. Het is een eenvoudig model: een vereniging met een bedrijf. Geen aandeelhouders die ver van je bed staan, maar de winst gaat naar de leden. Onze eigen boeren.
Lees meer
Lotte, National Accountmanager Retail
‘Open deuren en lage drempels’, zeg ik altijd. Men staat altijd open voor goede ideeën. Iedereen draagt bij aan ons kwalitatief hoogstaande, oer-Hollandse product. Onze Beemster kaas.”
Lees meer
“Bij CONO kom je te werken op een geweldige werkplek in de Beemster polder dichtbij waar het om draait: koeien en kaas. Je kent ons van het merk Beemster® kaas. We maken al meer dan 120 jaar de lekkerste kaas op ambachtelijke wijze. Dit doen we samen met 200 bevlogen en betrokken collega’s. We koesteren onze tradities, maar weten dat technologie en verduurzaming de toekomst zijn. Daarom passen we in onze klimaatneutrale kaasmakerij de meest moderne technieken toe. Bij CONO varen we onze eigen koers en doen we de dingen vaak net even anders. Zo creëren we een gezonde en inspirerende werkplek. Je vindt ons op maar 20 minuten rijden van Amsterdam.”
Wat is het nieuws bij CONO Kaasmakers
int(34503) string(219) "In de Westbeemster runnen Sandra en Clemens Oudshoorn een bloeiend melkveebedrijf. Met ruim honderd koeien, een open erf én een duidelijke visie op duurzame landbouw zetten zij zich iedere dag in voor dier, bodem en..."
#IkbenCONO met Sandra Oudshoorn
3 november 2025int(34494) string(219) "Al drie jaar is Gerard Oosterlaken een trotse CONO veehouder gevestigd in Broek in Waterland. Daarvoor leverde hij zijn melk aan Leerdammer, maar de overstap maakte hij vanwege de betere melkprijs. Toch zit zijn ware..."
#IkbenCONO met Gerard Oosterlaken
28 oktober 2025int(34463) string(202) "Jef van de Vegte (57) uit Blaricum werkt sinds twee jaar bij CONO Kaasmakers. Na een carrière in de broodjesbranche koos hij bewust voor een nieuwe uitdaging: de wereld van kaas. ‘Ik kende CONO al..."

