Werken bij
CONO Kaasmakers

Waar vind je nu de lekkerste baan van Nederland? Die baan waarin je elke dag trots kunt zijn op wat je doet en wat je maakt. Die baan vind je in de Beemster.

Bij CONO Kaasmakers ben je meer dan welkom. Om samen met ons de allerlekkerste kaas van het land te maken en daar de wereld van te laten genieten. Dus ben jij toe aan een uitdaging die smaakt naar meer? Bekijk snel de openstaande vacatures en gun je carrière een stukje CONO.

Alvast kennismaken met toekomstige collega's

Tyron, Medewerker Expeditie

Bij CONO is de betrokkenheid van collega’s bij het product heel groot. Mocht zich een probleem voordoen dan zet iedereen een tandje bij totdat het is opgelost. Dit doen we echt met elkaar.

Lees meer

Lotte, National Accountmanager Retail

‘Open deuren en lage drempels’, zeg ik altijd. Men staat altijd open voor goede ideeën. Iedereen draagt bij aan ons kwalitatief hoogstaande, oer-Hollandse product. Onze Beemster kaas.”

Lees meer

“Bij CONO kom je te werken op een geweldige werkplek in de Beemster polder dichtbij waar het om draait: koeien en kaas. Je kent ons van het merk Beemster® kaas. We maken al meer dan 120 jaar de lekkerste kaas op ambachtelijke wijze. Dit doen we samen met 200 bevlogen en betrokken collega’s. We koesteren onze tradities, maar weten dat technologie en verduurzaming de toekomst zijn. Daarom passen we in onze klimaatneutrale kaasmakerij de meest moderne technieken toe. Bij CONO varen we onze eigen koers en doen we de dingen vaak net even anders. Zo creëren we een gezonde en inspirerende werkplek. Je vindt ons op maar 20 minuten rijden van Amsterdam.”

Wat is het nieuws bij CONO Kaasmakers

int(34137)
string(240) "In het eerste verhaal van onze rubriek #IkbenCONO vertelt veehouder Dirk Jan Koorn (24) hoe hij samen met zijn broer Teun bouwt aan een toekomstbestendig familiebedrijf. Met oog voor arbeidsgemak, koeienwelzijn en duurzaamheid kiezen zij..."
int(34117)
string(222) "Onze veehouders werken elke dag aan een duurzame toekomst. Binnen het programma Caring Dairy komen zij samen om kennis te delen, te experimenteren en te leren van elkaar. Het Caring Dairy-programma bestaat al sinds 2008..."

Topmest: natuurlijk beter voor koe, bodem én kaas

15 juli 2025
Onze veehouders werken elke dag aan een duurzame toekomst. Binnen het programma Caring Dairy komen zij samen om kennis te delen, te experimenteren en te leren van elkaar. Het Caring Dairy-programma bestaat al sinds 2008...
Lees meer
int(34062)
string(222) "Met trots lanceren we onze nieuwe rubriek #IkbenCONO en laten we zien waar we als kleine coöperatie voor staan. In deze rubriek delen onze veehouders en medewerkers hun verhalen over vakmanschap, duurzame keuzes en hun..."
int(34137)
string(240) "In het eerste verhaal van onze rubriek #IkbenCONO vertelt veehouder Dirk Jan Koorn (24) hoe hij samen met zijn broer Teun bouwt aan een toekomstbestendig familiebedrijf. Met oog voor arbeidsgemak, koeienwelzijn en duurzaamheid kiezen zij..."
int(34117)
string(222) "Onze veehouders werken elke dag aan een duurzame toekomst. Binnen het programma Caring Dairy komen zij samen om kennis te delen, te experimenteren en te leren van elkaar. Het Caring Dairy-programma bestaat al sinds 2008..."

Topmest: natuurlijk beter voor koe, bodem én kaas

15 juli 2025
Onze veehouders werken elke dag aan een duurzame toekomst. Binnen het programma Caring Dairy komen zij samen om kennis te delen, te experimenteren en te leren van elkaar. Het Caring Dairy-programma bestaat al sinds 2008...
Lees meer
int(34062)
string(222) "Met trots lanceren we onze nieuwe rubriek #IkbenCONO en laten we zien waar we als kleine coöperatie voor staan. In deze rubriek delen onze veehouders en medewerkers hun verhalen over vakmanschap, duurzame keuzes en hun..."