Werken bij
CONO kaasmakers

‘”Werken bij CONO Kaasmakers betekent een fijne werkplek, midden in de Beemster. Met volop mogelijkheden om je duurzaam te ontwikkelen en ruimte om je ideeën uit te voeren. Samen met je collega’s maak en vermarkt je de lekkerste kaas voor smaakmakende merken in de foodindustrie. Werk jij met ons mee om toonaangevend te blijven?”

-Kee van Doorn, HR Manager

Vacatures

 • Projectmanager Continu Verbeteren (32-40 uur)

  Als Projectmanager Continu Verbeteren ben je in diverse rollen zeer nauw betrokken bij een groot aantal verbetertrajecten binnen CONO Kaasmakers. Zo ben je verantwoordelijk voor de verdere uitrol van het continu verbeterprogramma en bepaalde QA-thema’s. 

  Westbeemster
  32-40
  Bekijk vacature
 • Condenseur/Poedermaker

  Als Poedermaker/Condenseur verwerk je de wei en/of magere melk tot poeder conform de gestelde kwalitatieve en kwantitatieve eisen. Dit doe jij bij onze poedermakerij op basis van de dagelijks geplande productieopgave.

  Westbeemster
  36
  Bekijk vacature
 • Winkelmedewerker Amsterdam Cheese Company

  Kunnen wij je wakker maken voor een heerlijk Nederlands kaasje, werk je graag in een internationale omgeving dicht bij huis en zeggen onze klanten nadat ze jouw gezien hebben dat je er echt “kaas” van gegeten hebt… Dan ben jij waarschijnlijk de winkelmedewerker die wij zoeken bij de Amsterdam Cheese Company!

  Amsterdam
  32-40
  Bekijk vacature
 • HR Officer

  Als HR Officer bij CONO Kaasmakers heb je een brede HR functie waarbinnen je voornamelijk verantwoordelijk bent voor het reilen en zeilen van de administratieve, ondersteunende en coördinerende HR-taken. Daarnaast heb je ook veel direct contact hebt met je collega’s die allerlei HR-uitdagingen bij je komen neerlegge…

  Westbeemster
  32-40
  Bekijk vacature
 • Coördinator verenigingszaken en transport

  Als Coördinator Verenigingszaken & Transport (Coöperatiezaken) lever je je bijdrage aan de optimale afstemming tussen de behoeften van de leden veehouders, de interne bedrijfsprocessen en de wet- & regelgeving. Je focus ligt hierbij met name op het (mede-)initiëren, coördineren en faciliteren van alle activiteiten o…

  CONO Kaasmakers
  32-40
  Bekijk vacature
 • Junior Accountmanager Retail

  Als Junior Accountmanager Retail weet jij als geen ander hoe je klanten aan je moet binden en speel je naadloos in op de behoeftes van de klant. Jij weet (potentiële) klanten alles te vertellen over CONO Kaasmakers en hebt ambitie om door te groeien tot een Nationaal Accountmanager met een passie voor kaas. 

  CONO Kaasmakers
  40
  Bekijk vacature
 • Open sollicitatie

  Wij zijn regelmatig op zoek naar nieuwe collega’s en horen daarom graag van je.  Uit pure interesse in CONO of omdat je ervaring hebt in één van de onderstaande specifieke vakgebieden:

  CONO Kaasmakers
  Bekijk vacature

Bij CONO werk je samen met 200 collega’s in de eerste klimaatneutrale kaasmakerij van Nederland. Daar zijn we trots op! Je komt te werken op een geweldige werkplek dichtbij waar het om draait: koeien en kaas. We maken al 120 jaar de lekkerste kaas op ambachtelijke wijze. We koesteren onze tradities, maar snappen dat technologie en verduurzaming de toekomst zijn.

Bij CONO varen we onze eigen koers en doen we de dingen vaak net even anders. Zo creëren we een gezonde en inspirerende werkplek. Je vindt ons op maar 20 minuten rijden van Amsterdam.

Lieke, Technoloog

“Ik vind het leuk dat ik me kan ontwikkelen. Dat ik de ruimte en veel verantwoordelijkheid krijg om mijn ideeën uit te voeren.”   Bij CONO krijg je de ruimte om je te ontwikkelen ‘Ik…

Lees meer

René, Chef Kaaspakhuis

“CONO is voor mij het perfecte bedrijf om voor te werken. Ik krijg volop kansen om me te ontwikkelen. Dat is fijn want ik houd van uitdagingen!”   Kwaliteit staat bij CONO op nummer 1…

Lees meer