Welkom bij CONO Kaasmakers
De lekkerste en eerlijkste kaas maken we samen

Nieuws

Foodmagazine Marketing Award: A-merk Beemster wint

25 juli 2022

Beemster is dit jaar door Foodmagazine gekozen tot winnaar van de Marketing Award binnen de kaascategorie. “CONO is een grote aanjager in A-merk binnen kaas. Dat doet de onderneming met succes binnen zelfbediening én ook…

Lees meer

Foodmagazine Marketing Award: A-merk Beemster wint

25 juli 2022

Beemster is dit jaar door Foodmagazine gekozen tot winnaar van de Marketing Award binnen de kaascategorie. “CONO is een grote aanjager in A-merk binnen kaas. Dat doet de onderneming met succes binnen zelfbediening én ook…

Lees meer

Over ons

CONO Kaasmakers is een kleine toonaangevende coöperatie van melkveehouders gevestigd in de Beemster, Noord-Holland.

Onze CONO-melkveehouders leveren melk van hoge kwaliteit. Daarvan maken onze kaasmakers de lekkerste kaas en onderscheidende ingrediënten voor de foodindustrie. Een deel van onze melk gaat bijvoorbeeld in het ijs van Ben & Jerry’s. Dit doen we op onze duurzame, ambachtelijke wijze naar unieke CONO-recepturen. CONO werkt met passie en aandacht voor mens, dier en milieu.

We bouwen sterke merken. Natuurlijk in onze eigen Beemsterpolder, in Nederland en internationaal. Daarmee zorgen we voor een eerlijke melkprijs voor de melkveehouders. Zo kunnen wij blijven investeren in duurzaamheid en dierenwelzijn op het boerenerf, en blijven we innoveren in de kaasmakerij.

Duurzaamheid

Duurzaamheid zit in onze genen. Het hoort bij ons. Niet alleen in de CONO kaasmakerij, maar in de hele keten wordt gewerkt met echte aandacht voor mens, dier en milieu. Van grasspriet tot kaas. Van veehouder tot kaasmaker.

“Blijven investeren in dierenwelzijn en milieu, en duurzaam innoveren in de kaasmakerij. Daarmee behouden we onze toonaangevende positie als CONO Kaasmakers, met de lekkerste kaas van Nederland. Daar ben ik trots op!”

-Wim Betten, Algemeen Directeur CONO Kaasmakers

Onze producten

Onze CONO-melkveehouders leveren melk van hoge kwaliteit. Daarvan maken onze kaasmakers de lekkerste kaas en onderscheidende ingrediënten voor de foodindustrie. Ook vertellen we de consument graag zelf het unieke CONO-verhaal in bijvoorbeeld boerderijwinkels.