Wie de boer niet kent

In het RTL4-programma ‘Wie de boer niet kent’ gaat presentator Jamie Trenité samen met een aantal BN’ers de boer op om alles te ontdekken wat zij – zoals veel burgers – nog niet wisten over boeren, dieren en duurzaamheid.

Jamie reist vier weken lang kriskras door Nederland. Hij bezoekt tijdens zijn reis verschillende boeren die ieder op hun eigen manier invulling geven aan het leven en werken op het platteland. Verschillende sectoren en bedrijfsvormen komen aan bod. Voor het tweede seizoen is hij ook gestopt bij bij de CONO-stal van familie Schilder in Spierdijk die Jamie hebben verteld over hun manier van boeren. Ook in het eerste seizoen was er al een CONO-melkveehouder te zien, namelijk Dennis Smit uit Ursem die schaatster Irene Schouten alles vertelde over weidevogelbeheer.

Het nieuwe seizoen van ‘Wie de boer niet kent’ is te zien vanaf zaterdag 8 oktober 17:00 uur te zien bij RTL4. In deze eerste aflevering is het verhaal van familie Schilder te zien. Vanaf 10 september worden wekelijks de herhalingen van het eerste seizoen uitgezonden.

Meer informatie is te vinden via www.wiedeboernietkent.nl