Wim Betten stopt als Algemeen Directeur van CONO Kaasmakers per 1 juli 2023

Algemeen Directeur Wim Betten stopt per 1 juli 2023. Hij draagt zijn functie over aan zijn collega Jerry Griep, die momenteel werkzaam is als Commercial Managing Director. Betten is sinds 2012 als directielid werkzaam bij CONO Kaasmakers en per 1 januari 2016 in de functie van Algemeen Directeur.

Wim Betten geeft aan dat hij met het bestuur is overeengekomen per 1 juli 2023 zijn functie als Algemeen Directeur te beëindigen. De afgelopen jaren is geïnvesteerd in de bestaande organisatie voor de continuïteit en de toekomst van CONO Kaasmakers en de organisatie is er klaar voor!

Het bestuur heeft per 1 juli 2023 Jerry Griep als nieuwe Algemeen Directeur benoemd.  Betten blijft nog minstens een jaar aan als externe senior adviseur strategie en technologie om zijn expertise voor CONO Kaasmakers in te zetten.

“Sinds januari 2016 heb ik als Algemeen Directeur samen met mijn Management Team en collega’s hard gewerkt om CONO Kaasmakers met onze mooie premium kazen waaronder ons A-merk Beemster kaas op de kaart te zetten voor nu en de volgende generaties. En natuurlijk altijd te zorgen voor een eerlijke melkprijs voor onze CONO-melkveehouders. CONO Kaasmakers zal blijven investeren in mens, dierenwelzijn en milieu, duurzaam innoveren in de kaasmakerij, de gehele kaasketen en op onze boerderijen. Daarmee behouden we onze toonaangevende positie als CONO Kaasmakers, met de lekkerste kaas van Nederland. En daar ben ik ontzettend trots op!”

Over Jerry Griep
De 55-jarige Griep is in 2012 als General Sales Manager bij CONO Kaasmakers gestart. Zijn kennis in de markt, goede relaties met de handelspartners en in het bezit zijnde van het juiste CONO-DNA maakt Griep tot de juiste opvolger van Betten.