Voorwaarden

Privacy

Onze wereld  

Partners

Om de lekkerste en duurzaamste kaas van Nederland te maken, werken onze medewerkers samen met onze veehouders, leveranciers, klanten en maatschappelijke organisaties. Al deze partners zijn binnen het Caring Dairy programma vertegenwoordigd in verschillende werkgroepen. Iedere werkgroep richt zich op het verduurzamen van een specifieke schakel uit de keten van koe tot kaas. Van Duurzame Zuivelketen en de klankbordgroep met veehouders die de workshops evalueren tot en met de CONO medewerkers die Caring Dairy bekendmaken bij consumenten, overheden en organisaties.

Bekijk onze partners

Ben & Jerry's

Het doel van Ben & Jerry's is om zo goed mogelijk ijs maken op de meest aangename manier. Hiervoor gebruikt zij de beste ingrediënten die op een duurzame manier worden geproduceerd. Samen met CONO Kaasmakers werkt Ben & Jerry's aan het Caring Dairy programma zodat het ijs en onze kaas wordt gemaakt van duurzaam geproduceerde melk.

Naar benjerry.nl

Landschap Noord-Holland

Natuur is voor iedereen onmisbaar! Landschap Noord-Holland beschermt delen natuur en landschap via aankoop, ontwikkeling en beheer. Zij geeft advies en verricht onderzoek op gebied van ecologie, cultuurhistorie en landschap. Zij beheert en ontwikkelt tachtig eigen terreinen en een groot aantal terreinen van overheden en particulieren.

Naar landschapnoordholland.nl

Bedankt voor het bericht!'

Het wordt op dit moment verzonden.'

Wij zullen binnen enkele dagen antwoorden

Oeps, er ging iets mis

Refresh de pagina en probeer het opnieuw.'