Voorwaarden

Privacy

Onze wereld  

de lekkerste kaas maken

wij duurzaam en handmatig

Duurzaamheid zit in onze genen. Het hoort bij ons. Niet alleen in de CONO kaasmakerij, maar in de hele keten wordt gewerkt met echte aandacht voor mens, dier en milieu. Van grasspriet tot kaas. Van boer tot kaasmaker.

Onze koeien grazen buiten zodra het kan en onze boeren werken al meer dan 10 jaar met het duurzaamheidsprogramma Caring Dairy. De aarde geeft ons alles wat we nodig hebben en daar moeten we zuinig mee omgaan. Daarom beloont CONO via het duurzaamheidsprogramma Caring Dairy dierwelzijn- en biodiversiteitprojecten op en rond de boerderij met een premie.

Elk wiel CONO kaas wordt met zorg gemaakt. We blijven trouw aan tradities, zoals het handmatig roeren van de wrongel met de hand en natuurlijke rijping. Daarnaast worden de meest moderne duurzame technieken toegepast om zo energiezuinig mogelijk te produceren. Zo blijven we onderscheidend op het gebied van échte smaak en duurzaamheid.

De cirkel is weer rond: zorg goed voor onze wereld. Dan is het gras het best, de koe gezond, de melk van de beste kwaliteit, de boer blij en de kaas het lekkerst!

Bedankt voor het bericht!'

Het wordt op dit moment verzonden.'

Wij zullen binnen enkele dagen antwoorden

Oeps, er ging iets mis

Refresh de pagina en probeer het opnieuw.'