CONO Kaasmakers
Kaaswinkel

In Westbeemster, bij onze kaasmakerij, staat onze eigen CONO Kaaswinkel. De CONO kaaswinkel heeft een ruim assortiment aan CONO kazen en is daarnaast uitgebreid, onder andere met koffie, thee, wijn en diverse zuivelproducten, deels van onze eigen veehouders!

Openingstijden & adres

Maandag t/m zaterdag: 8:00 uur – 16:00 uur
Zondag: gesloten

CONO Kaasmakers
Rijperweg 20
1464 MB Westbeemster

Webshop

Ben je op zoek naar een heerlijk kaaspakket of laat je je kaas liever thuis bezorgen? Via onze webshop kun je verschillende cadeaupakketten, kaas en accessoires bestellen.

De feestdagen vier je met CONO kaas

Verras jouw medewerkers met een uniek cadeaupakket.

Het lijkt nog ver weg maar de tijd vliegt voorbij; de feestdagen. De decembermaand is bij uitstek geschikt om jouw medewerkers of relaties te bedanken voor het afgelopen jaar. En hoe kun je dit nu beter doen dan met een prachtig cadeaupakket vol kazen van CONO Kaasmakers.

Daarom hebben wij verschillende, smakelijke kaas pakketten samengesteld. Gevuld met uiteraard onder andere onze Beemster kazen.

Kerstpakketten showroom – exclusief voor de zakelijke klant

In de showroom op het CONO terrein kun je de pakketten bekijken en bestellen. Ook is het op mogelijk een pakket op maat samen te stellen.

De showroom is op afspraak geopend. Neem contact op met Daniëlle Schuurman via 06-11705954 of via onderstaand contactformulier.

Een heerlijk kaaspakket voor iedereen
Particuleren kunnen hun cadeaupakket bestellen via onze webshop. Plaats je bestelling online en krijg deze via PostNL geleverd.