Disclaimer

Onze kazen

de beste melk

geeft de lekkerste kaas

Kwaliteit staat boven alles. Onze koeien grazen zoveel mogelijk buiten en daardoor smaakt onze CONO kaas nog lekkerder. Van deze duurzame weidemelk maken we op de traditionele manier kaas. Zo stremmen en roeren we de wrongel met de hand. De basis van onze kaas krijgt meteen de tijd om smaak en ‘smedigheid’ te ontwikkelen. De kazen worden tot 26 maanden gerijpt en daarna als eerste gekeurd door onze kaasmeesters!

eerlijke & echte kazen

Cono
  • SmaaQ
  • Stompetoren
  • Oudendijk
  • Schermermolens
  • Beemster
  • Weydeland
  • Vlaskaas
  • Wapen van Noord-Holland
  • Beemster van ’t Mes
  • Roodbonter
Cono

Bedankt voor het bericht!'

Het wordt op dit moment verzonden.'

Wij zullen binnen enkele dagen antwoorden

Oeps, er ging iets mis

Refresh de pagina en probeer het opnieuw.'